NORDIC WEST OFFICEN JA ORRICK, HERRINGTON & SUTCLIFFEN YHTEISTYÖ SHORTLISTALLE FINANCIAL TIMESIN EUROOPAN INNOVATIIVISIMMAKSI YHTEISTYÖKSI

Financial Times shortlistasi Nordic West Officen yhdessä strategisen kumppaninsa Orrick, Herrington & Sutcliffen kanssa Euroopan innovatiivisimpien uusien palvelujen ja ratkaisuiden kehittäjäksi. Toimistot ovat yhdessä luoneet konseptin, jossa yrityksille tuotetaan ajankohtaista tietoa globaaleista riskeistä ja mahdollisuuksista sekä luodaan mahdollisuuksia yritysten äänen kasvattamiselle kansainvälisessä keskustelussa.

Arvostettu FT Innovative Lawyers Awards Europe -gaala palkitsee vuosittain innovatiivisimmat lakitoimistot Euroopassa. Viimeisen vuosikymmenen aikana FT on arvioinut yli 500 globaalia lakiasiaintoimistoa ja yritysten lakiasiainosastoa.

”Tunnustus on meille selkeä signaali siitä, että yhdessä luomallemme toimintamallille on tarvetta kansainvälisen toimintaympäristön muuttuessa yhä epävarmemmaksi. Halusimme tuoda pohjoismaisen yrityskentän käyttöön uudenlaisen yhteistyömallin, joka yhdistää kansainvälisen politiikan, talouden ja regulaation osaamisen,” toteaa Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E.J. Penttilä.

Penttilän johdolla syksyllä 2017 perustettu Nordic West Office on pohjoismainen ajatuspaja ja kansainvälisten suhteiden konsulttitoimisto, joka auttaa yrityksiä ymmärtämään jatkuvia geopoliittisia ja taloudellisia muutoksia sekä vahvistaa pohjoismaisten yritysten ääntä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Sen strategiset kumppanit ovat Orrick, Herrington & Sutcliffe, Miltton Group ja Oxford Analytica.

Nordic West Office toteutti vuosina 2017–2018 skenaariohankkeen yhdessä 16 pohjoismaisen yrityksen kanssa. Projektissa arvioitiin vaihtoehtoja globaalin toimintaympäristön kehitykselle vuosille 2021–2026. Skenaariot auttavat yrityksiä, organisaatioita ja yhteiskuntia valmistautumaan yllätyksiin sekä luomaan strategian vaihtoehtoisissa maailmoissa pärjäämiseksi.

”Pohjoismaisilla yhteiskunnilla ja yrityksillä on paljon annettavaa maailmalle. Nyt jos koskaan on aika puhaltaa yhteen hiileen ja miettiä, miten osoittaa johtajuutta murroksen keskellä,” jatkaa Penttilä.

 

Lisätietoja:

Risto E.J. Penttilä

Toimitusjohtaja, Nordic West Office

+358 50 366 2395

risto.penttila@nordicwestoffice.com

Hanna Ojanen